Drvena balkonska vrata

  • Odlična zvučna i izolacijska svojstva
  • Brtvljenje u zoni spoja štoka i krila
  • Drveni okvir je od tvrdog drveta (hrast, ariš, smreka…) zaštićena različitim tipovima akrilne zaštite izuzetne postojanosti.
  • Drveni profili su postavljeni na konstrukciju poliamidnim patent spojnicama koje dozvoljavaju međusobnu dilataciju različitih materijala.
  • Dizajn drvene obloge je originalan i estetski jedinstven.

Pogledajte koje sve opcije nudimo

Stakla

Izolacijska svojstva drvenih prozora ovise i o načinu ostakljivanja. U novije vrijeme, sa porastom svijesti i potrebe za štednjom energije, sve češće su zastupljena troslojna stakla debljine 44 mm, sastava 4-16-4-16-4, s low-e premazom i punjena plinom. U Iveti imamo vlastitu proizvodnju stakla i tako u potpunosti kontroliramo kvalitetu konačnog proizvoda i skraćujemo vrijeme proizvodnje i isporuke.

Izgled Vašeg doma

Drvo kao prirodni materijal ima mnoge prednosti u odnosu na druge materijale koji se koriste u izradi vrata i prozora. Kao prvo kada im istekne rok trajanja mogu se reciklirati tj. dodatno iskoristiti kao energetski izvor.

Prednosti

Balkoni i terase mnogim su najljepša mjesta u stanu ili kući. To osobito dolazi do izražaja u toplijem dijelu godine kada vanjski prostori postaju mjesta gdje se osjeća večernja svježina i uživa u druženju s dragim ljudima. Tada do izražaja dolaze i balkonska vrata koja spajaju vanjske prostore sa unutarnjim. Pri tome treba uzeti u obzir da vanjski prostori nisu zasebne cijeline već su spojene s ostatkom kuće ili stana. Tako i vrata trebaju biti u skladu sa ostatkom dizajna. Drvena balkonska vrata se kao takva ističu zbog svog prirodnog izgleda koje drvo pruža, te su izvrstan izbor pri donošenju sklada i povezivanju dvaju prostora.

Boje

U ponudi boja imamo 6 standardnih boja, te sve ostale Ral boje koje je moguće naručiti uz nadoplatu. Standardne boje su naturale, castagno, verde bottiglia, verde foresta, grigio pietra, rosso paduk, rosso svedese, noce.

Održavanje

Vrata i prozore povremeno prebrišete mokrom krpom i toplom vodom. Ne preporučamo korištenje grubih mrežica i žičanih spužvica, kao ni sredstva za čišćenje u bilo kojem obliku. Redovito čistite prašinu i odstranjujte druge vrste naslaga sa profila, okova i brtvi po rubovima profila.