Drvene klizne stijene

  • Za veće otvore.
  • Prirodni izgled.
  • Trostruko brtvljenje u zoni spoja štoka i krila.
  • Drvena masivna obloga sa unutrašnje strane je od tvrdog drveta (hrast, bukva, mahagoni…) zaštićena različitim tipovima akrilne zaštite izuzetne postojanosti.
  • Dizajn drvene obloge je originalan i estetski jedinstven.

Pogledajte koje sve opcije nudimo

Stakla

Izolacijska svojstva drvenih prozora ovise i o načinu ostakljivanja. U novije vrijeme, sa porastom svijesti i potrebe za štednjom energije, sve češće su zastupljena troslojna stakla debljine 44 mm, sastava 4-16-4-16-4, s low-e premazom i punjena plinom. U Iveti imamo vlastitu proizvodnju stakla i tako u potpunosti kontroliramo kvalitetu konačnog proizvoda i skraćujemo vrijeme proizvodnje i isporuke.

Izgled Vašeg doma

Drvo kao prirodni materijal ima mnoge prednosti u odnosu na druge materijale koji se koriste u izradi vrata i prozora. Kao prvo kada im istekne rok trajanja mogu se reciklirati tj. dodatno iskoristiti kao energetski izvor.

Prednosti

Klizne stijene imaju prednost ispred balkonskih vrata kada želite zatvoriti veće otvore, Osim različitih načina otvaranja, glavna karakteristika kliznih stijena je i velika količina propusnosti svjetlosti. Osim privlačnog izgleda, prirodnog materijala i jedinstvenog dizajna, klizne stijene imaju i daleko najbolje koeficijente toplinske i zvučne izolacije.

Boje

U ponudi boja imamo 6 standardnih boja, te sve ostale Ral boje koje je moguće naručiti uz nadoplatu. Standardne boje su naturale, castagno, verde bottiglia, verde foresta, grigio pietra, rosso paduk, rosso svedese, noce.

Održavanje

Vrata i prozore povremeno prebrišete mokrom krpom i toplom vodom. Ne preporučamo korištenje grubih mrežica i žičanih spužvica, kao ni sredstva za čišćenje u bilo kojem obliku. Redovito čistite prašinu i odstranjujte druge vrste naslaga sa profila, okova i brtvi po rubovima profila.