Drveni prozori

  • Dobra toplinska izolacija.
  • Omogućavaju zdravu izmjenu zraka unutar prostora.
  • Podiže izgled prostora.
  • Drvena masivna obloga sa unutrašnje strane je od tvrdog drveta (hrast, bukva, mahagoni…) zaštićena različitim tipovima akrilne zaštite izuzetne postojanosti.
  • Dizajn drvene obloge je originalan i estetski jedinstven.

 

Pogledajte koje sve opcije nudimo

Stakla

Izolacijska svojstva drvenih prozora ovise i o načinu ostakljivanja. U novije vrijeme, sa porastom svijesti i potrebe za štednjom energije, sve češće su zastupljena troslojna stakla debljine 44 mm, sastava 4-16-4-16-4, s low-e premazom i punjena plinom. U Iveti imamo vlastitu proizvodnju stakla i tako u potpunosti kontroliramo kvalitetu konačnog proizvoda i skraćujemo vrijeme proizvodnje i isporuke.

Izgled Vašeg doma

Drvo kao prirodni materijal ima mnoge prednosti u odnosu na druge materijale koji se koriste u izradi vrata i prozora. Kao prvo kada im istekne rok trajanja mogu se reciklirati tj. dodatno iskoristiti kao energetski izvor.

Prednosti

Prilikom izbijanja požara drvena stolarija duže odolijeva vatrenoj stihiji od sintetičkih materijala jer podnose i temperature do 200° bez drastičnih deformacija i na taj način sprječavaju pucanje stakala i dostup kisika koji je potreban da bi se vatra dalje razbuktavala, i na taj način sprječavaju ugrožavanje ljudi i imovine. Osim toga proizvode manje dima a iz toga proizlazi i manje ekološke štete.

Boje

U ponudi boja imamo 6 standardnih boja, te sve ostale Ral boje koje je moguće naručiti uz nadoplatu. Standardne boje su naturale, castagno, verde bottiglia, verde foresta, grigio pietra, rosso paduk, rosso svedese, noce.

Održavanje

Vrata i prozore povremeno prebrišete mokrom krpom i toplom vodom. Ne preporučamo korištenje grubih mrežica i žičanih spužvica, kao ni sredstva za čišćenje u bilo kojem obliku. Redovito čistite prašinu i odstranjujte druge vrste naslaga sa profila, okova i brtvi po rubovima profila.