Drvo Alu Prozori

  • Visokokvalitetan proizvod.
  • Unutarnja strana je prirodna, topla i ugodna, dok je vanjska strana otporna na sve vremenske utjecaje i postojana.
  • Trostruko brtvljenje u zoni spoja štoka i krila.
  • Drvena masivna obloga sa unutrašnje strane je od tvrdog drveta (hrast, bukva, mahagoni…) zaštićena različitim tipovima akrilne zaštite izuzetne postojanosti.
  • Dizajn drvene obloge je originalan i estetski jedinstven, dok aluminijski dio pruža velik izbor ral boja.

Pogledajte koje sve opcije nudimo

Stakla

Izolacijska svojstva drvo-aluminijskih prozora osim o profilu ovise i o načinu ostakljivanja. U novije vrijeme, sa porastom svijesti i potrebe za štednjom energije, sve češće su zastupljena troslojna stakla debljine 44 mm, sastava 4-16-4-16-4, s low-e premazom i punjena plinom. U Iveti imamo vlastitu proizvodnju stakla i tako u potpunosti kontroliramo kvalitetu konačnog proizvoda i skraćujemo vrijeme proizvodnje i isporuke.

Izgled vašeg doma

Drvo kao prirodni materijal uvijek mami poglede kada je riječ o njegovoj upotrebi u građevini. Drvo zadržava osobine živog organizma, te uvijek odiše prostorom kao ugodan i svjež materijal. Drvo je materijal koji uvijek diše i brine se za neprestanu prirodnu izmjenu zraka u prostorima te njegovu jednakomjernu vlažnost. Na taj način stvara ugodnu atmosferu u vašem domu.

Kombinacija drveta i aluminija

Serija prozora koji imaju kombinaciju drveta i aluminija osobito su pogodni za područja koja su često izložena vremenskim nepogodama. Aluminij s vanjske strane štiti drvo te je tako održavanje stolarije svedeno na minimum. Ova kombinacija je najučinkovitija kada je riječ o uštedi energije i smanjivanju vaših računa.

Boje

U ponudi boja imamo 6 standardnih boja, te sve ostale Ral boje koje je moguće naručiti uz nadoplatu. Standardne boje su naturale, castagno, verde bottiglia, verde foresta, grigio pietra, rosso paduk, rosso svedese, noce.

Održavanje stolarije

Vrata i prozore povremeno prebrišete mokrom krpom i toplom vodom. Ne preporučamo korištenje grubih mrežica i žičanih spužvica, kao ni sredstva za čišćenje u bilo kojem obliku. Redovito čistite prašinu i odstranjujte druge vrste naslaga sa profila, okova i brtvi po rubovima profila.

Prednosti

Drvo-aluminijski prozori cijenovno odskaču od PVC prozora, no zato pružaju duži vjek trajanja.