PVC Klizne stijene

  • Vrhunska izolacijska svojstva Uw = 0.64 W/(m²K) koja smanjuju vaše račune.
  • 5 i 6 komorni profili s trostruko ostakljenje s low-e staklom.
  • Čvrstoća i kvaliteta profila i okova garantiraju dugotrajnu i isplativu investiciju.
  • Više od 50 boja, nijansi drveta i tekstura te različiti oblici za sve ukuse i želje.
  • 5 godina garancije na profile i ugradnju.

Klizne stijene istovremenu odvajaju, ali i povezuju prostore. Jednostavnim kliznim zatvaranjem i otvaranjem PVC klizne stijene zauzimaju minimalan prostor, ali i povezuju prostoriju s vanjskim prostorom. Velike površine omogućuju ulazak svijetla u prostoriju, prozračnost, te pasivno zagrijavanje zimi. Uz izuzetna izolacijska svojstva PVC klizne stijene štede energiju i vaš novac.

 

Razlikujemo prema načinu otvaranja jednostavne klizne stijene, otklopno-klizne, podizno-klizne, sklopive (harmo ili falt) klizne stijene. Odabir tipa klizne stijene ovisiti će o potrebama i željama kupca, ali i o dimenzijama i funkcionalnim zahtjevima. Manje otvore ćemo jednostavno i financijski najpovoljnije zatvoriti klasičnim balkonskim vratima. Prednost ovakvih vrata je što je moguće otvoriti cijelu površinu elementa, a možemo ih i držati u otklopnom ili provjetravajućem položaju.

 

Ukoliko se radi o većim dimenzijama u obzir moramo uzeti neku od kliznih varijanti. Taj tip elemenata omogućava veće dimenzije uz jednostavno i pouzdano rukovanje. Nekim od tipova kliznih stijena možemo zatvoriti otvore i preko 5 metara širine. Već raznovrsnu paletu tipova balkonskih vrata proširuje mogućnost međusobnog kombiniranja nekih tipova.

Pogledajte koje sve opcije nudimo

Stakla

U PVC klizne stijene standardno se ugrađuje IZO staklo 24mm, sastava 4-16-4, ali su sve češće zastupljena troslojna stakla debljine 36mm, sastava 4-12-4-12-4 u profilima ugradbene dubine 70mm, ali i stakla 44mm, sastava 4-16-4-16-4.

Izgled vašeg doma

Kako bi estetski zadovoljili sve, od arhitekata i dekoratera, do vlasnika objekata, u ponudi imamo više od 50 različitih boja i tekstura.

Oblici

U Iveti izrađujemo prozore i vrata posebnih veličina i oblika, prema Vašim željama. Izaberite način otvaranja i zatvaranja prozora koji vam najbolje odgovara.

Boje

Kako bi mogli zadovoljiti sve ukuse i zahtjeve na izbor imate 49 različitih nijansi boja i teksura. Ako vašem domu više odgovara prirodni izgled drvene stolarije, a ipak želite iskoristiti sve prednosti modernih PVC prozora i vrata, profili s drvenim dekorima su riješenje za vas. U ponudi imamo 13 različitih drvenih teksura koje izgledom odgovaraju različitim vrstama drveta: hrastu, orahu, bukvi itd.

Cetifikati

Rosenheim i Passivhaus Institut certifikati potvrđuju kvalitetu naših PVC profila: vodotpornost, čvrstoću i izolacijske karakteristike.

Održavanje stolarije

Redovito održavanje vaših prozora i vrata omogućuje da oni zadrže svoj prvotni izgled dulji vremenski period. Sredstva za održavanje koja se nalaze u Iveta setu za održavanje štite vašu stolariju od vanjskih utjecaja, poput UV zračenja.