PVC Prozori

  • Vrhunska izolacijska svojstva Uw = 0.64 W/(m²K) koja smanjuju vaše troškove.
  • Više od 50 boja, nijansi drveta i tekstura, te različiti oblici za sve ukuse i želje.
  • Jednostavno održavanje, čvrstoća i kvaliteta profila garantiraju dugotrajnu i isplativu investiciju.
  • 5 godina garancije na profile i ugradnju.
  • 5, 6 i 7 komorni profili s čeličnim ojačanjima i trostruko ostakljenje s low-e staklom.

Prozori su iznimno važan građevinski i izolacijski element.
Uz svoju funkcionalnu namjenu prozori moraju zadovoljiti i estetsku i izolacijsku zadaću.

Pogledajte koje sve opcije nudimo

Stakla

U PVC prozore standardno se ugrađuje IZO staklo 24mm, sastava 4-16-4, ali su sve češće zastupljena troslojna stakla debljine 36mm, sastava 4-12-4-12-4 u profilima ugradbene dubine 70mm, ali i stakla 44mm, sastava 4-16-4-16-4.

Izgled vašeg doma

Kako bi estetski zadovoljili sve, od arhitekata i dekoratera, do vlasnika objekata, u ponudi imamo više od 50 različitih boja i tekstura.

Oblici

U Iveti izrađujemo prozore i vrata posebnih veličina i oblika, prema Vašim željama. Izaberite način otvaranja i zatvaranja prozora koji vam najbolje odgovara.

Boje

Kako bi mogli zadovoljiti sve ukuse i zahtjeve na izbor imate 49 različitih nijansi boja i teksura. Ako vašem domu više odgovara prirodni izgled drvene stolarije, a ipak želite iskoristiti sve prednosti modernih PVC prozora i vrata, profili s drvenim dekorima su riješenje za vas. U ponudi imamo 13 različitih drvenih teksura koje izgledom odgovaraju različitim vrstama drveta: hrastu, orahu, bukvi itd.

Cetifikati

Rosenheim i Passivhaus Institut certifikati potvrđuju kvalitetu naših PVC profila: vodotpornost, čvrstoću i izolacijske karakteristike.

Održavanje stolarije

Redovito održavanje vaših prozora i vrata omogućuje da oni zadrže svoj prvotni izgled dulji vremenski period. Sredstva za održavanje koja se nalaze u Iveta setu za održavanje štite vašu stolariju od vanjskih utjecaja, poput UV zračenja.