PVC Grilje

  • Povećavaju izolacijske karakteristike prozora i vrata.
  • Čuvaju vaše prozore i vrata.
  • Povećavaju sigurnost vašeg doma.
  • Fiksne ili pomične.
  • Lako se koriste i održavaju.

Pogledajte koje sve opcije nudimo

Održavanje stolarije

Redovito održavanje vaših prozora i vrata omogućuje da oni zadrže svoj prvotni izgled dulji vremenski period. Sredstva za održavanje koja se nalaze u Iveta setu za održavanje štite vašu stolariju od vanjskih utjecaja, poput UV zračenja.

Izgled vašeg doma

Kako bi estetski zadovoljili sve, od arhitekata i dekoratera, do vlasnika objekata, u ponudi imamo više od 50 različitih boja i tekstura. Uz to možemo u najkraćem vremenskom roku izvesti vrlo zahtjevne i različite oblike i prozora i vrata jer posjedujemo sva potrebna znanja i strojeve. Izaberite boju prozora koja Vam najbolje odgovara.

Prednosti PVC grilja

Vrhunske PVC grilje imaju više uloga: povećavaju razinu sigurnosti vašeg doma, pridonose zaštiti i očuvanju vaših prozora i vrata od vanjskih utjecaja (UV svjetlosti, mehaničkih oštećenja) i služe kao dobar izolacijski element (PVC grilje smanjuju energetske gubitke i do 60% kroz cijelu godinu i smanjuju troškove grijanja i hlađenja vašeg doma).

Boje

Kako bi mogli zadovoljiti sve ukuse i zahtjeve na izbor imate 49 različitih nijansi boja i teksura. Ako vašem domu više odgovara prirodni izgled drvene stolarije, a ipak želite iskoristiti sve prednosti modernih PVC prozora i vrata, profili s drvenim dekorima su riješenje za vas. U ponudi imamo 13 različitih drvenih teksura koje izgledom odgovaraju različitim vrstama drveta: hrastu, orahu, bukvi itd.

Cetifikati

Rosenheim i Passivhaus Institut certifikati potvrđuju kvalitetu naših PVC profila: vodotpornost, čvrstoću i izolacijske karakteristike.

Veliki izbor materijala

U ponudi imamo PVC Veka grilje, kao i velik izbor aluminijskih grilja.