PVC Rolete

  • Povećavaju izolacijske karakteristike prozora i vrata.
  • Vrhunska izolacijska svojstva Usb = 0.76 W/(m2K).
  • Produljuju trajnost PVC prozora i vrata.
  • Jednostavno se održavaju te olakšavaju održavanje prozora i vrata.

Pogledajte koje sve opcije nudimo

Održavanje stolarije

Redovito održavanje vaših prozora i vrata omogućuje da oni zadrže svoj prvotni izgled dulji vremenski period. Sredstva za održavanje koja se nalaze u Iveta setu za održavanje štite vašu stolariju od vanjskih utjecaja, poput UV zračenja.

Izgled vašeg doma

Kako bi estetski zadovoljili sve, od arhitekata i dekoratera, do vlasnika objekata, u ponudi imamo više od 50 različitih boja i tekstura.

Prednosti PVC roleta

PVC rolete, kao i grilje, povećavaju izolacijsku vrijednost prozora, štite prozore od vanjskih utjecaja i oštećenja, produljuju trajnost PVC prozora i vrata i olakšavaju održavanje. Vekavariant PVC rolete odličan su izolator: Usb = 0.76 W/(m2K) i fRsi = 0.70. PVC rolete (Vekavariant 2.0) dostupne su u tri osnovne visine: 175, 210, 235 mm.

Boje

Kako bi mogli zadovoljiti sve ukuse i zahtjeve na izbor imate 49 različitih nijansi boja i teksura. Ako vašem domu više odgovara prirodni izgled drvene stolarije, a ipak želite iskoristiti sve prednosti modernih PVC prozora i vrata, profili s drvenim dekorima su riješenje za vas. U ponudi imamo 13 različitih drvenih teksura koje izgledom odgovaraju različitim vrstama drveta: hrastu, orahu, bukvi itd.

Cetifikati

Rosenheim i Passivhaus Institut certifikati potvrđuju kvalitetu naših PVC profila: vodotpornost, čvrstoću i izolacijske karakteristike.

Dodaci i nadogradnje

Vekavariant 2.0 PVC rolate mogu se nadograditi mrežicom za insekte (komarnicima). Također je sve pripremljeno za ugradnju električnih podizača roleta. Vekavariant 2.0 PVC rolete odgovaraju svim Veka profilima. PVC rolete izrađene su od vrlo čvrstih materijala i predstavljaju zahtjevnu prepreku provalnicima. Uz to dodatno su osigurane sustavom koji blokira podizanje rolete. Na taj način povećavaju sigurnost vašeg doma, a uz to vas štite od neželjenih pogleda iz vana.