PVC Zimski vrt

  • 5 i 6-komorni profili s trostrukim low-e staklima omogućuju pasivno zagrijavanje prostora i energetsku efikasnost.
  • Veka PVC profili sa čeličnim ojačanjima garantiraju čvrstoću i dugotrajnost zimskog vrta.
  • Mogućnost samostojećeg objekta ili nadogradnja postojećeg.
  • 5 godina garancije.

Zimski vrt je prostor ograđen staklom i integriran u stambeni objekt koji kao takav posjeduje osobine i vanjskoga i unutarnjeg prostora. Zimski vrt je dodatni životni prostor, bez obzira da li ga koristite za svakodnveni boravak ili samo za uzgajanje biljaka i kao spremište. Naglasak je na stvaranju ugođaja otvorenoga prostora s vegetacijom s višestrukim funkcionalnim mogućnostima.

 

Zimski vrt može biti produžetak vašeg doma, kao zatvoreni balkon ili kao proširenje vaše kuće. Kod zimskog vrta izuzetno su važna izolacijska svojstva PVC profila. Zato smo za vas osigurali najbolje. Iveta PVC profili u kombinaciji sa “low-e” staklima osiguravaju vrhunske standarde u izgradnji najmodernijih zimskih vrtova, koji ispunjavaju sve tehničke i estetske kriterije. Preporuka je da se zimski vrt u odnosu na postojeći stambeni objekt smjesti na jugozapadnu stranu, jer je tada iskoristivost sunčeve energije najveća.

Važno je napomenuti kako pri izradi PVC zimskih vrtova bočne stranice izrađujemo od svih vrsta PVC profila iz našeg asortimana, dok krovišta izrađujemo na osnovu aluminijskih fasadnih profila.

Pogledajte koje sve opcije nudimo

Stakla

U PVC zimske vrtove standardno se ugrađuje IZO staklo 24mm, sastava 4-16-4, ali su sve češće zastupljena troslojna stakla debljine 36mm, sastava 4-12-4-12-4 u profilima ugradbene dubine 70mm, ali i stakla 44mm, sastava 4-16-4-16-4.

Izgled vašeg doma

Kako bi estetski zadovoljili sve, od arhitekata i dekoratera, do vlasnika objekata, u ponudi imamo više od 50 različitih boja i tekstura.

Oblici

U Iveti izrađujemo prozore i vrata posebnih veličina i oblika, prema Vašim željama. Izaberite način otvaranja i zatvaranja prozora koji vam najbolje odgovara.

Boje

Kako bi mogli zadovoljiti sve ukuse i zahtjeve na izbor imate 49 različitih nijansi boja i teksura. Ako vašem domu više odgovara prirodni izgled drvene stolarije, a ipak želite iskoristiti sve prednosti modernih PVC prozora i vrata, profili s drvenim dekorima su riješenje za vas. U ponudi imamo 13 različitih drvenih teksura koje izgledom odgovaraju različitim vrstama drveta: hrastu, orahu, bukvi itd.

Cetifikati

Rosenheim i Passivhaus Institut certifikati potvrđuju kvalitetu naših PVC profila: vodotpornost, čvrstoću i izolacijske karakteristike.

Održavanje stolarije

Redovito održavanje vaših prozora i vrata omogućuje da oni zadrže svoj prvotni izgled dulji vremenski period. Sredstva za održavanje koja se nalaze u Iveta setu za održavanje štite vašu stolariju od vanjskih utjecaja, poput UV zračenja.