Nadogradnje informacijskog sustava pod stručnim vodstvom Vekinih inžinjera

blog nadogradnja sustava

U suradnji sa njemačkim poduzećem Veka, najvećim proizvođacem PVC profila koji se koristi za izradu prozora i vrata, u poslovanje smo odlučili uvesti značajna poboljšanja. Proces je završio nedavnim posjetom Thomasa Grossa i Klausa Northoffa, Vekinih stručnjaka na području informatičkih tehnologija, koji su odobrili uvođenje nekih novih sustava, ali i nadogradnju starih.

 

Uspješno je završena implementacija potpuno novog sustava ažuriranja podataka, što uz uvođenje svih promjena potrebnih za optimalan rad sustava, podrazumijeva i edukaciju ključnih ljudi. Usklađivanjem sustava i ljudi koji se njime koriste postiže se najveća iskoristivost, što je cilj implementacije. Glavna korist koju pruža ovaj novi sustav je povećanje produktivnosti komercijalista, tako da se ubrzava njihov rad te se skraćuje vrijeme koje je prije bilo utrošeno na operativne i repetitivne poslove. Obavljanje starih poslova na novi način, komercijalistima ostavlja više vremena da se posvete upitima i potrebama naših klijenata

 

Osim uvođenja novog sustava, unaprijeđeno je i nekoliko postojećih: uvedena je nova verzija sustava naručivanja i optimizacije Vamos, te nova verzija sustava Klaes, koji je programska podrška za upravljanje ponudama i izradom stolarije.

 

Implementacije ovakvih sustava omogućuje unificiranje i olakšavanje suradnje Veke i njenih najvećih partnera te učvršćuje dugogodišnju suradnju.