O nama

Iveta je obiteljska tvrtka osnovana 1992. godine u Bjelovaru. U dva desetljeća uspješnog poslovanja proširli smo svoje poslovanje u Hrvatskoj i regiji. Proizvodi i usluga najviše kvalitete stekli su priznanje tisuća zadovoljnih klijenata koji su nam ukazali povjerenje pustivši nas u svoj dom. Upravo su zadovoljni zaposlenici i klijenti najveća snaga naše tvrtke. Svojim primjerom obitelj Peček je u Ivetu ugradila vrijednosti na kojima danas počiva tvrtka.

Ivan Peček, direktor       

Saznaj više                                

ivanpecek

Misija i vizija

Iveta je vodeća hrvatska tvrtka u proizvodnji PVC i ALU prozora i vrata te srodnih proiz-
voda, koja za cilj ima unapređenje kvalitete života ljudi, zaštitu okoliša i uvođenje novih
trendova na hrvatsko i regionalna tržišta. Visoka mjerila u kvaliteti izvedbe, cijelovitost
usluge i inovativni proizvodi karakteristike su našeg branda, koji je izgrađen oko naših
zadovoljnih kupaca: malih obitelji i velikih korporacija.

Snježana Peček, direktorica

Saznaj više

snjezanapecek

Poštenje i iskrenost.

Vjerujemo da su poštenje i iskrenost osnovni preduvijet za uspjeh.

Timski rad i predanost.

Timski rad je temelj našeg uspjeha. Predanost u riješavanju problema i obavljanju zadataka osnažuje timski rad koji je glavna poveznica između zaposlenika i odjela tvrtke. Svaki pojedinac je ključan je za uspjeh tvrtke.

Stručnost i kreativnost.

U Iveti iznimno cijenimo stručnost i kreativnost u izvršavanju svih zadataka. Drukčije mišljenje i inovativnost preduvjet su za razvoj novih ideja i proizvoda.

Zadovoljni zaposlenici.

Zaposlenici su ogledalo tvrtke. Težimo omogućiti našim zaposlenicima najbolje moguće uvijete za rad i napredak te poticati proaktivnost i kreativnost nagrađujući dobre poslovne rezultate. Uzajamno poštovanje i povjerenje omogućuju da nesebičnim timskim radom ostvarujemo zadane ciljeve.

Kvalitetan proizvod i sretni klijenti

Naša najveća vrijednost su zadovoljni klijenti. Kako bi svi klijenti bez iznimke bili zadovoljni, svi naši proizvodi i usluge moraju zadovoljavati najviše standarde.

Bolji Svijet malim koracima.

Svatko može mijenjati Svijet mijenjajući sebe i svoju okolinu. Uvijek smo težili dati doprinos našoj zajednici i pomoći onima kojima je bilo potrebno: profesionalnim organizacijama, kulturnim društvima i ustanovama te običnim ljudima i njihovim obiteljima.

 

Povijest tvrtke

Iveta je obiteljska tvrtka utemeljena 1992. godine, u vremenima kada je za sve trebala hrabrost. U jeku Domovinskog rata, suočeni s propasti tvrtki u kojima su radili, Snježana i Ivan Peček tražili su proizvod oko kojeg bi izgradili tvrtku i osigurali obitelji bolji život.

Obilazeći sajmove po Hrvatskoj i susjednim državama, 1991. godine prvi puta su se susreli s PVC prozorima. Nedougo zatim, kombinirajući imena članova obitelji, osnivaju Ivetu, tvrtku za proizvodnju i ugradnju PVC stolarije i srodnih proizvoda. Snježana Peček bila je prva zaposlenica tvrtke.

Prvi ugrađeni prozori i vrata i nakon 20 godina još uvijek stoje na kući u Haulikovoj ulici u Bjelovaru. Tada šestogodišnjak, Domagoj je ocu Ivanu dodavao alat dok su im Domagojeva sestra Ivana i mama Snježana nosile topao obrok. Proizvodnja i prodaja bili su smješteni u obiteljskoj kući i svi su članovi obitelji sudjelovali u stvaranju tvrtke.

Prvi brand koji su zastupali bio je talijanski Finstral, dok danas Iveta svoj asortiman izvozi u Italiju. 1996. godine obitelj kupuje zemljište na Križevačkoj cesti, gdje godinu dana kasnije sele proizvodnju i svojih desetak zaposlenika u novoizgrađenu proizvodnu halu i nove poslovne prostore. Iste godine mijenjaju dobavljače profila i svoju proizvodnju orijentiraju na Veka profile.

Sjedište tvrtke i danas se nalazi u Bjelovaru. Tvrtka broji više od 150 zaposlenih, a druga generacija obitelji Peček sve više sudjeluje u stvaranju nove i veće tvrtke.