PVC profili A klase

blog pvc profili

Prozori i vrata s vremenom su prerasli svoju prvobitnu funkciju. Otvori koji su u početku služili samo za puštanje svjetla i svježeg zraka u prostoriju, danas imaju sve zahtjevnija zaduženja. Povećanjem cijena energenata, ali i sve većom ekološkom osvještenošću građana, pitanje energetske učinkovitosti stolarije postalo je sve važnije. Zbog toga se sve više sredstava ulaže u znanstvena istraživanja i razvoj novih tehnologija koje bi prozorima omogućile racionalnije korištenje energije.

 

U skladu s time, svi PVC profili koji dolaze iz Ivetine proizvodnje izrađeni su prema visokim RAL standardima njemačke kvalitete. To znači da je debljina stijenke minimalno 3 mm te zadovoljava europske standarde. Glavne prednosti izrade PVC profila prema visokom standardu kvalitete RAL A klase su dugotrajnost te osiguranje procesa izrade i proizvodnje.

 

Kvaliteta Iveta PVC stolarije je osigurana kroz neprekidnu samokontrolu i vanjsku kontrolu u područjima proizvodnje materijala, ekstruziji PVC profila, proizvodnji prozora i montaži. Gustoća materijala, Vicat-temperatura mekšanja, stabilnost na temperaturnim razlikama, otpornost na udarce na hladnoći, promjene mjera ili ponašanje nakon držanja na visokim temperaturama, izdržljivost pri različitim vremenskim uvjetima i prije svega podobnost varenja PVC-profila pod neprekidnom su kontrolom.

 

Stalnim razvojem tehnologije i unapređenjima u načinu izrade PVC stolarije uvjeti koji se moraju zadovoljiti da bi se ona mogla nazvati kvalitetnom sve su viši. Mi, u Iveti, pratimo posljednje trendove u proizvodnji i montaži PVC stolarije, kako bi našim kupcima pružili kvalitetno, dugotrajno i učinkovito rješenje.