Snježana Peček

Snježana Peček, rođena je u Bjelovaru. Paralelno s Klasičnom gimnazijom završila je i srednju Glazbenu školu, a za svoj životni put odabrala je studij Ekonomije u Zagrebu, gdje je diplomirala 1982. godine. Osnovno opredjeljenje je bilo naučiti raditi u “privredi“, pa je prihvatila posao u „Tomo Vinković“ ljevaonici i tvornicitraktora u Bjelovaru. Većinu od 9 godina, koliko je provela tamo, obavljala je posao rukovoditelja službe plana i analize. Radila je na poslovima izvoza-uvoza, te kao rukovoditelj računovodstva i financija u FEMA d.o.o.

Od 1992. godine zaposlena je u vlastitom poduzeću IVETA d.o.o. u kojem je suvlasnica zajedno sa suprugom Ivanom. Iskustvom stečenim u gospodarskoj djelatnosti, uspješno su izgradili i proširili firmu za proizvodnju PVC i aluminijske stolarije. 2002. godine osnivaju i tvrtku – kćer PANETA koja se bavi srodnom djelatnošću proizvodnje ravnih i ukrasnih ispuna za građevinarstvo.

Majka je dvoje djece, Ivane i Domagoja, koji završavaju školovanje, a svojim stečenim znanjem aktivno sudjeluju u radu i proširenju obiteljske tvrtke

.snjezanapecek